Spletna stran za društva

S spletno stranjo se lahko predstavite tudi na internetu, objavljate novice in prispevke ali objavite prošnje za zbiranje dobrodelnih sredstev. Ker se zavedamo pomena humanitarnih dejavnosti, nudimo izdelavo spletnih strani za omenjena društva pod posebno ugodnimi pogoji. KontaktirajteLINK nas in pripravili vam bomo ponudbo.

Svoje poslanstvo lahko predstavite tudi na internetu, in s tem hkrati pripomorete k ozaveščanju ljudi o določeni problematiki ali pridobivate nove člane, podpornike ali donatorje v humanitarne namene. V kolikor se ukvarjate z nepridobitnimi dejavnostmi na naslednjih področjih, vam bomo nudili ugodnejšo izdelavo spletne strani.

 • Gasilska prostovoljna društva
  V Sloveniji je močno razvito gasilstvo na prostovoljni bazi. Vsem prostovoljnim gasilskim društvom nudimo izdelavo spletne strani, na kateri lahko objavljate novice, prispevke, slike intervencij, slike vozil ali ostalih dejavnosti.
 • Društva za pomoč ljudem v stiski
  Človekoljubne organizacije, ki zbirate sredstva za pomoč odraslim, otrokom, staršem ali družinam v stiski lahko svoje poslanstvo predstavite na spletni strani.
 • Društva za pomoč živalim
  Vsa društva in organizacije ki skrbite za zapuščene, zavržene ali bolne živali.
 • Druga humanitarna društva..
  V kolikor smo kakšno vrsto humanitarnih društev zgrešili, nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. inprav tako vam bomo uredili spletno stran pod posebnimi pogoji.
Naročite spletno stran

Zakaj Lokanet

 • Ker se vsaki stranki maksimalno posvetimo in razberemo vaše potrebe izdelavi spletne strani prilagojeni vašemu podjetju, željam in logotipu,
 • Tudi pri preprostejših, predstavitvenih spletnih straneh se osredotočamo na izgled in optimizacijo spletne strani za uvrstitev v Googlu,
 • Če želite redno ažurirati svojo spletno stran (dodajati novice in vsebine) vam posredujemo podrobna in lahko razumljiva navodila za objavo novic
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com